søndag den 5. juli 2020

Lige nu læser jeg:

En rigtig god og spændende bog, der fangede fra første side. Jeg har tidligere læst "Huset i Chelsea" af samme forfatter, som var rigtig god, ikke mindst fordi at det var mit første møde med denne forfatter. Læser man flere bøger af hende, finder man hurtigt ud af, at måden hun skriver på er lidt anderledes end andre, og dette synes jeg indtil videre fungere godt. Denne bog er dog bedre en "Huset i Chelsea", hvis du spørger mig. Den har et andet spændingsniveau, der på en eller anden måde fangede mig bedre.
Historien er velskrevet og fantastisk spændende og man læser hele tiden historien fra flere forskellige vinkler, og dette fungere super godt. Kan varmt anbefale den og glæder mig til at læse flere af samme forfatter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar