tirsdag den 1. marts 2016

Ny bog......


Efter at have sæt hos www.boghjoernet.dk at Arnold Busck i dag d. 1 marts havde byttebog dag, hvor man ved at aflevere en af sine gamle bøger, kunne få 50% rabat på en ny bog, måtte jeg af sted :).
Så jeg gik reolen igennem herhjemme og fandt et par bøger, og tog af sted mod Arnold Busck.
Jeg havde egentlig bestemt hvad jeg ville købe, jeg ville have den nye af Anthony Doerr "Noget om Grace", og gik ned efter den i butikken. På vejen mødte jeg dog denne, den helt nye "Byen brænder" af Garth Risk Hallberg. Den har fået rigtig gode anmeldelser og jeg elsker altså bare sådan nogle gode store bøger på mange hundrede sider :). Så efter en del overvejelser, endte jeg altså med at hjembringe denne fine helt nye bog, som endda stadig er pakket ind i plastik :).
Jeg glæder mig rigtig meget til at gå igang med den, har flere steder læst at den kan minde om "Stillidsen", og da den er en af mine favorit bøger, så håber jeg at jeg bliver lige så begejstret for "Byen brænder". Nu ligger den i hvert fald klar og skal bare pakkes ud :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar