onsdag den 16. december 2015

“Sunde grønne retter” af Anne hjernøe


Ja så blev det også til en anmeldelse af en kogebog.
Jeg kan rigtig godt lide Anne Hjernøe, jeg synes hun laver noget spændende mad, men uden at det bliver alt for kompliceret. Lækkert, nemt og enkelt, og det er altså rigtig dejligt, og lige efter mit hoved.
Jeg har læst alle hendes kogebøger, og hvis det stod til mig, så var de også alle at finde på hylden derhjemme :).
Denne her hedder “Sunde grønne retter” og er efterfølgeren til “Sunde salater”
Der er rigtig mange lækre opskrifter i, både dem der kun indeholder grønt, men også en del med kød og brød og der er også supper.
Hvis du spørger mig er det en ganske fin og appetitvækkende bog. Der er flotte enkle billeder til opskrifterne og der er billeder til alle opskrifter hvilket er et stort plus, og det hele ser enormt indbydende ud. 

Der er både de helt simple opskrifter med meget få ingredienser og de opskrifter der har en lidt længere ingrediensliste.
En dejlig bog der meget gerne må stå hjemme i min kogebogssamling :). Den kommer dog ikke helt på højde med “Sunde salater” som jeg synes var rigtig lækker og af de to “salatbøger” min klare favorit.Får derfor:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar