torsdag den 31. december 2015

2015

Ja så er året ved at være slut og det betyder så også enden på endnu et læseår, et rigtig dejligt læseår. 2015 blev også det år hvor jeg startede denne blog, og jeg glæder mig til at fortsætte den i 2016.

Godt nok har bloggen kun eksisteret siden oktober, men det er alligevel blevet til en del læste bøger i det indeværende år, også mange flere end dem jeg har skrevet om her.
Og der har været rigtig mange forskellige læseoplevelser. Der har været dem der var rigtig gode, dem der var spændende, dem der var rørende, dem der var knap så gode, dem der var fantastiske, og mange mange flere. Nogle af dem har efterladt et ordentlig indtryk, nogle har været rigtig øv at vende sidste side i, nogle har givet stof til eftertanke og andre har været rigtig god hygge/ferielæsning.
Den bedste bog jeg har læst i 2016, må dog nok være “Stillidsen” af Donna Tartt. En virkelig god bog, som jeg gerne vil anbefale.

Ja og hvad skal 2016 så byde på? Jeg har en del bøger på min “To Read” liste, bla. vil jeg gerne læse “Stolthed og fordom” af Jane Austen, en forfatter jeg endnu ikke har fået læst, men virkelig fået varmt anbefalet flere steder fra. 
Så skal jeg også igang med noget krimi. Jeg vil gerne starte ud med en god begynder krimi og er af flere blevet anbefalet Jo Næsby. Jeg ved at der er masser af inspiration at hente her hos Frk. Tines krimitanker http://krimitanker.blogspot.dk/
Ja og så har jeg faktisk aldrig fået læst Harry Potter (kun den første, for mange år siden), så de står også på min liste, og der er jo til mange dejlige timers læsning. Og med de nye flotte illustrerede bøger, er jeg helt sikker på at det vil blive en fantastisk læseoplevelse.
Og ja, så bliver det spændende at se hvad året ellers byder på af nye bøger.Jeg vil prøve at lave mig en Reading Challenge her i 2016, og går og fifler lidt med hvad den skal indeholde, og hvor lang den skal være.
Så jeg er sikker på at 2016 nok skal blive endnu et godt læseår og glæder mig til at tage hul på det.
Rigtig godt nytår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar