onsdag den 28. oktober 2015

"Gådefuld forsvinden" af Harlan Coben

Efter at have tænkt lidt og snuset lidt rundt, har jeg besluttet mig for at begynde at bevæge mig lidt over i krimi/spændingsgenren. Dette fik mig til at læse lidt om den nye Harlan Coben bog der var på vej “6 år”, og tænkte den ville jeg virkelig gerne læse og måtte se om jeg kunne få fat på. Mens jeg venter på den - ja den skal lånes på biblioteket - tænkte jeg, at jeg da ville prøve at kaste mig over en af hans andre bøger. Derfor gik jeg igang med Gådefuld forsvinden.

For 11 år siden forsvandt Ken sporløst, efter at være blevet anklaget for mordet på Wills ungdomskæreste, Julie. Ken lillebror Will, tror at Ken er død, hvordan skulle han ellers kunne forsvinde sporløst? Wills mor er syg af kræft og lige inden hun dør, fortæller hun Will, at Ken stadig er i live. Will ved ikke om han skal tro på det, men da han samtidig pludselig bliver forladt af sin nuværende kæreste, beslutter han sig for at finde ud af om hans mor talte sandt.

Vi følger nu Wills søgen efter sin forsvundne bror, og undervejs finder han ud af flere og flere ting, der ikke stemmer overens.

En god bog, der formår at holde spændingen hele vejen igennem, da der hele tiden kommer nye oplysninger til. Den tager nogle drejninger jeg ikke lige havde forventet, helt indtil sidste side. Fortalt i et meget let forståeligt sprog, som gør den nem at komme i gang med, og et setup der fanger fra starten. 

Det er bestemt ikke den sidste bog i denne genre jeg har kastet mig over, og jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med alle de mange bøger i denne kategori, der ligger og venter derude. 

Denne bog får:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar